همکاران ما برای کمک به شما آماده هستند.
امروز در این مقاله از تیم طراحی وب با وبلینو قصد داریم راجع به طراحی پورتال صحبت کرده و شمارا با انواع پورتال ها در فضای وب آشنا کنیم. مدت زیادی است که شرکتهای نرمافزاری به تولید و گسترش پورتال و عرضه آن به شرکت ها میپردازند؛
تعریف ابتدایی پورتال کاملا ساده است: درگاهی (Hub) که مبتدی ترین کاربران با رجوع به آن بتوانند به سادگی از سرویس های متداول در اینترنت استفاده کنند.
اگر به دنبال طراحی وب سایت هستید سعی کنید پورتال را با کلمه سایت اشتباه نگیرید زیرا پرتال را می توان نسخه گسترده تر از یک سایت دانست.گاهی ممکن است افرادی که خدمات پورتال دریافت میکنند، متوجه این تفاوتها نباشند.
پورتال می تواند اطلاعاتی که کاربرانش بروز کردند تغییر بدهد و اطلاعات جدید را جایگزین کند و در دسترس سایر کاربران سایت قرار دهد.
به عنوان مثال در پورتال های دانشگاهی ، نمراتی که اساتید برای دانشجویان در پرتال قرار میدهد در فضای مربوطه (کارنامه) تغییر کرده و نمرات به کاربر نمایش داده می شود .
در طراحی پورتال استاندارد های متفاوتی وجود دارد. ما در وبلینو تیم و در مقاله امروز تعدادی از این استاندارد هارا برای شما معرفی و بررسی می کنیم. همراه ما باشید.
مشخصات کلی در طراحی پورتال که می بایست مورد توجه قرار گیرد:
به طور کلی همه شرکت ها از جمله شرکت های بزرگ و کوچک به طراحی پورتال سازمانی برای مبادله اطلاعات و ایجاد ارتباط بی سازمانی و درون سازمانی نیاز دارند. طراحی پورتال سازمانی به شما این امکان را میدهد که اطلاعات خود را ارائه دهید و همچنین انجام و دریافت سرویس های متنوع، مربوط به منابع جداگانه، که به نوعی در ارتباط با یکدیگر هستند را از طریق کانال واحدی فراهم می آورد.
به طور کلی پورتال وب سایتی است که همه داده ها و اطلاعات و خدمات سیستم های نرم افزاری را یکپارچه میکنند.
پرتال سایت ساز ابزار اینترنتی است که این امکان را به کاربران میدهد که حتی اگر با زبان کد و برنامه نویسی اشناییت ندارند، بتوانند سایت مورد نظر خود را طراحی کنند. کلمه سایت ساز به تنهایی نمی تواند هدف پورتال را نشان دهد اما گزینه مناسبی برای توصیف امکانات ان است.
پرتال فقط یک سایت ساز نیست بلکه یک سیستم مدیریت محتوایی قدرتمند میباشد که به کاربران این امکان را میدهد به بهترین شکل ممکن یک سایت و مدیریت محتوا بر اساس نیاز خود بسازد. درواقع پرتال یک سایت ساز و یک سیستم مدیریت محتوا میباشد. کاربران برای ساخت یک وب سایت با این روش نیازی به کدنویسی ندارند و میتوانند محتوای سایت مورد نظر خود را به طور حرفه ای مدیریت کنند.
مدت زمان زیادی است که سیستم های وبلاگ در سطح وب فعال شده اند. کاربران میتوانند با استفاده از سیستم های وبلاگ بدون پرداخت هیچ هزینه ای یک وبلاگ برای خود اختصاص دهند و به تولید محتوا بپردازند.
شما با داشتن یک وبلاگ میتوانید کسب و کار خود را گسترش دهید و درامد خود را افزایش دهید. شما قادر هستید در وبلاگ خود محتوای متنی، صوتی، ویدیویی و دانلودی را بارگذاری کنید و با جذب مخاطبان کسب و کار انلاین خود را گسترش بدهید.
وبلاگ و بلاگ تفاوت زیادی با یکدیگر ندارند. اما به طور کلی دو نوع بلاگ یا وبلاگ داریم:
نوع اول ان بلاگ هایی هستند که در سطح وب وجود دارند و هر کاربری میتواند به صورت رایگان و بدون پرداخت هیچ هزینه ای یکی از ان ها را داشته باشد. این وبلاگ ها به وسیله سیستم های وبلاگ دهی طراحی میشوند و در دسترس کاربران قرار میگیرد.
کاربران میتوانند به دلخواه خود نام هر وبلاگ را انتخاب کننند و ادرس وبلاگ ها اکثرا به صورت زیر است: www.name.blog.com در این لینک، کلمه blog آدرس سیستم وبلاگ دهی و کلمه name، نام انتخابی کاربر برای وبلاگ مورد نظر می باشد.
نوع دوم بلاگ ها، بلاگ درون سایت ها هستند. هر وب سایتی میتواند در خود بخشی به نام بلاگ یا وبلاگ داشته باشد و مقالات و اخبارهای روز را در این بخش قرار دهد.
طراحی سایت ریسپانسیو از ویژگی های متمایز پروژه های طراحی تیم طراحی وبلینو میباشد. با در نظر گرفتن اینکه روزانه بازدید کاربران از وب سایت ها به وسیله تلفن های همراه و تبلت، همه ی پروژه تیم وبلینو به شکل طراحی سایت ریسپانسیو اجرا میشود.
وبسایت اختصاصی خود را داشته باشید! – کلیک کنید
در این روش طراحی سایت، همه ی وب سایت ها به گونه ای طراحی میشود که در همه ی دستگاه های کامپیوتری از جمله دسکتاپ موبایل و تبلت متناسب با دستگاه بازدید کننده قابل مشاهده و دسترسی باشد. در طراحی سایت ریسپانسیو کاربران شبکههای اجتماعی به آسانی به وب سایت شما دسترسی پیدا خواهند کرد که باعث موفقیت استراتژی های بازاریابی اینترنتی سایت ها میشود.
ایا تا به حال به راه اندازی کسب و کار اینترنتی و طراحی وب سایت فکر کرده اید؟ اکثر رقیبان شما به صورت انلاین و از طریق وب سایت کارفرمایان زیادی را جذب کرده اند. پس بهتر است شما هم برای پیروزی بر رقبا و افزایش درآمدتان برای کسب و کار خود یک وب سایت طراحی کنید. ما در تیم طراحی سایت وبلینو برای شما متناسب با نوع کسب و کارتان یک سایت انلاین و اینترنتی با بالاترین کیفیت طراحی میکنیم.
قالب سایت دقیقا مشابه دکور و دیزاین فروشگاه ها میباشد. قالب سایت موجب میشود وب سایت شما منظم و منحصر به فرد به نظر برسد. قالب سایت فروشگاهی اندازه نوشته ها و عرض کلی صفحات و اندازه هر یک از ستون های سایت را تعیین میکند. هنگام استفاده از وردپرس قالب های اماده زیادی به عنوان پیش فرض وجود دارد.
قالب پیشنهادی وردپرس یک قالب ساده وبلاگ است که ظاهر سایت شما را مانند یک فروشگاه خالی به مخاطبان نشان میدهد. قالبی که هیچ جذابیت ظاهری برای کاربران سایت ندارد و دلیلی برای ماندگاری در سایت به آنها نمیدهد. زمانی که که یک قرار کاری مهم و تجاری دارید، سعی میکنید ظاهری بهتر و مرتبتر از همیشه داشته باشید. سایت شما هم حکم نماینده قوی از طرف شما در یک جلسه مهم تجاری را دارد که روزانه هزاران نفر با سلایق مختلف با آن ملاقات میکنند، پس باید ظاهری آراسته و قابلقبول داشته باشد.
این نوع پورتال به سیستم CRM یا به اصطلاح فارسی سیستم مدیریت مشتریان متصل است و به مصرفکننده دسترسی مستقیم به اطلاعات و خدمات میدهد، مثل راهنمای استفاده از محصولات. همچنین امکان پشتیبانی برای کاربر هم وجود دارد.
این دسته که به آن پرتال اینترنتی هم گفته میشود برای جمعآوری، انتشار و به اشتراک گذاشتن اطلاعات پرسنل یک سازمان استفاده میشود که شامل دسته بندی های مهمی می شود.
محتواهایی شامل اخبار شرکت، اطلاعات سختافزاری و نرمافزاری، موتور جستجو و منابع فنی را در دسترس کارمندان قرار میدهد. این اطلاعات در اختیار همه کارمندان یک سازمان قرار میگیرد و آنها میتوانند با هم در تماس باشند و به یکدیگر کمک کنند.
در طراحی پورتال دانشگاهی و علمی برای این پرتال مجموعه اطلاعاتی مورد نیاز هست را در اختیار کارمند قرار میدهد.
مثلا تصور کنید کارمند از یک اپلیکیشن تکنسین خودکار استفاده میکند، این برنامه باید با برنامههای کاربردی دیگر مثل برنامه تعمیر و نگهداری متصل شود تا اطلاعات لازم درباره تاریخ آخرین تعمیر، برنامه تجهیز برنامه و قطعات موردنیاز برای تعمیر را به کارمند بدهد.
بطور مثال: پورتال دانشگاه شریف
در ادامه توضیحات انواع پورتال راجع به پورتال سازمانی (Enterprise Portal) صحبت میکنیم.
پورتال سازمانی یکی از انواع پرتال اینترنتی است که دسترسی کارمندان را به اطلاعات، به اشتراک گذاشتن ان و تغییرات بر آنها فراهم میکند. با این پورتال همه کارمندان به اطلاعات درون سازمانی دسترسی پیدا میکنند، میتوانند اطلاعات را بر اساس مقام خود در سازمان شخصیسازی کنند و بر اساس آنها تصمیم بگیرند.
یکی از خدمات تیم طراحی وب با وبلینو تولید و طراحی پورتال های سازمانی برای مصارف گوناگون در شرکت ها و سازمان ها می باشد.
در محیط وب، کاربران نیازهای متفاوتی دارند. در طراحی پورتال های اینترنتی این نیاز ها توسط تیم های طراحی وبسایت مد نظر قرار می گیرد. حال قصد داریم تا تعدادی از این نیاز هارا مشخص کرده و پورتال اینترنتی متناسب با هرکدام را کمی توضیح دهیم.
اگر هدف شما از طراحی سایت فروشگاهی برای رقابت با سایت ها و شرکت های رقیب است، حتما طراحی پورتال فروشگاهی لازمه موفقیت فروشگاه آنلاین کسب و کار شماست.
مسلم است چنین نیاز را نمیتوان به هیچ وجه با ساخت سایت فروشگاه اینترنتی توسط طراحان فروشگاه های آنلاین براورده کرد؛
چرا که طراحی بصری وبسایت شما در طراحی اختصاصی سایت فروشگاهی، مطابق با نیاز و سلیقه شما و مشتری نهاییتان و با نیم نگاهی به فروشگاه های اینترنتی موفق بازار طراحی می شود و همچنین اصول افزایش رتبه نیز بر اساس نوع فعالیت شما به بهترین نحو انجام می گیرد.
علاوه بر اینها در آینده پیاده سازی امکانات خاص در جهت رسیدن به فروش بیشتر با طراحی فروشگاه اینترنتی اختصاصی قابلیت توسعه بالاتری خواهد داشت.
امروزه مردم تمایل دارند تا اخبار روز را از طریق انواع سایت های خبری دنبال کنند. هم زمان با گسترش تکنولوژی های جدید، شاهد گسترش طیف مختلف اخبار هستیم و حضور خبرگزاری ها و صاحبان خبر در فضای وب ضروری شده است.
بنابراین شما می توانید از این فرصت استفاده کنید و با طراحی پورتال خبری ، به راحتی درآمد کسب کنید. تیم قدرتمند و با تجربه وبلینو در طراحی پرتال ، طراحی پورتال های خبری و همچنین سایر انواع پورتال را به صورت تخصصی وحرفه ای انجام می دهد.
با توجه به اهمیت و لزوم استفاده از پورتال های سازمانی در شرکت های گوناگون، قصد داریم تا کمی بیشتر درباره طراحی پورتال سازمانی صحبت کنیم.
تخصص و تجربه وبلینو در طراحی وب است و به همین منظور در زمینه وب پورتال نیز فعالیت دارد.
وب پورتال سازمانی یک پلتفرم مبتنی بر وب است که اطلاعات را از منابع مختلف در یک رابط واحد ذخیره میکند.
تصور کنید که دیگر لازم نیست کارمندان، مشتریان و کاربران پنجرههای مختلف باز کنند یا برای بدست آوردن اطلاعات موردنیازشان در اپلیکیشنهای مختلف ثبتنام کنند.
آنها از طریق پلتفرم پورتال که همه اطلاعات کسب و کار را یکجا جمع کرده، به محتوایی که مورد نظرشان است، دست پیدا میکنند.
پورتال سازمانی دستهبندیهای مختلف دارند، اما بر اساس یک دستهبندی اصلی، به سه گروه تقسیم میشود:
پورتال اطلاعاتی سازمانی: از یک لوکیشن واحد به منابع اطلاعاتی دسترسی میدهد
پورتال اپلیکیشن سازمانی: دسترسی به اپلیکیشنهای مورداستفاده شرکت را پیشنهاد میدهد
پورتال تخصصی سازمانی: برای تحلیل دادههایی که توسط کارمندان جهت دسترسی به پایگاه دانش سازمان مورداستفاده قرار میگیرد، به کار گرفته میشود
طراحی پورتال نکات ریز و درشتی دارد که شاید تمامی آنها در یک مقاله گنجایش نداشته باشد. اما به طور کلی طراحی پورتال می بایست حتما زیر نظر متخصص و برنامه نویسان وب انجام گردد. یکی دیگر از اهداف در طراحی پرتال این است تا کاربر به صورت انلاین و با صرف زمان کم منابع مورد نیاز خود را از موتور های جستجوی وب پیدا کنند.
پورتال به عنوان یک سیستم کاربر محور تعریف می شود.
صحبت های بالا همگی در راستای آشنایی شما با پورتال های اینترنتی بود؛ اما از این قسمت قصد داریم تا کمی فنی تر صحبت کرده و درباره متدها و بخش هایی که می بایست در طراحی پورتال خود به عنوان یک طراح وبسایت مدنظر قرار دهید صحبت کنیم.
اگر شما هم یک توسعه دهنده و طراح سایت هستید این قسمت از مقاله مناسب شماست.
Taxonomy: این بخش برای دسته بندی اطلاعات فایل ها را گرفته و به قسمت های قابل ویرایش و قابل جستجو و حذف تبدیل میکند.
Port let: پورتلت در اصل یک web component میباشد که سازنده پورتال به حساب می آید.
در واقع رابط بین کاربر و منبع اطلاعات است که درخواست کاربر را دریافت کرده و با توجه به مطلب خواسته شده صفحه مورد نظر را نشان می دهد.
اطلاعاتی که توسط پورتلت ساخته می شود، Fragment نامیده میشود که به یکی از زبان های HTML , XHTML و WML نوشته شده است.
Categorization Engine : وظیفه مرتب کردن اطلاعات را بر عهده دارد. این مرتب سازی ممکن است بر اساس محتویات مستندات و قوانین مشخص شده برای مرتب کردن فیلتر ها باشد.
پس از راه اندازی پورتال ممکن است خطاها و مشکلاتی در سایت به وجود بیاید که میتوانید از پشتیبانی وب سایت کمک بگیرید.
اغلب این مشکلات پس از استفاده از وبسایت به وجود می اید که میتوان با برقراری ارتباط با تیم های طراحی وب و طراحی پورتال باگ های موجود را رفع کنید.
اگر شما به عنوان یک تیم پشتیبان پورتال سازمانی فعالیت دارید باید به این نکته توجه داشته باشید :
با توجه به اینکه پورتال در مقایه با سایت فضای گسترده تر و پیچیده تری دارد باید پشتیبانی قوی تری هم داشته باشد در نتیجه می بایست توسط یک تیم توسعه دهنده و برنامه نویسان مجرب پشتیبانی گردد.
در واقع مهم ترین بخش طراحی پورتال پشتیبانی ان میباشد زیرا تمامی پورتال های اینترنتی بعد از طراحی نمی توانند خالی از باگ و اشکال باشند؛
بنابراین این اشکالات باید مورد توجه قرار بگیرد زیرا ممکن است باعث ایجاد مشکلات پیچیده در روند محاسبات سیستم و بوجود آمدن خطاهای احتمالی در کار با پرتال می شود.
طراحی پورتال اینترنتی در تهران
در وبلینو بر اساس نیاز شما برایتان طراحی پورتال انجام میشود فقط لازم است که از نمونه سایت های طراحی شده توسط وبلینو و یا طرحی که مورد نیاز شماست و در ارتباط با حوزه فعالیتتان هست یکی را انتخاب کنید .اگر این کار برایتان دشوار است با تیم کارشناسان ما تماس بگیرید.
طراحی پورتال اینترنتی در شیراز
خدمات طراحی پورتال اینترنتی وبلینو صرفا در تهران انجام نمی گیرد، وبلینو تیم در شهرهای اصفهان، شیراز، مشهد و یزد نیز پروژه های طراحی پورتال سازمانی را اجرا کرده است.
با توجه به گسترش سامانه های پشتیبانی برخط و تیکتینگ، امکان راه اندازی پورتال های اینترنتی در هر نقطه از ایران برای ما میسر بوده و سازمان مورد اشاره می تواند به راحتی از طریق سامانه پشتیبانی هوشمند وبلینو با کارشناسان طراحی وب ما ارتباط برقرار نمایند.
بدیهی است هزینه طراحی پرتال کاملا وابسته به حوزه فعالیت و خدمات مورد نیاز و نوع پرتال است برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید اینجا کلیک کنید و یا با تیم کارشناسان وبلینو در تماس باشید.
ما در تیم طراحی وب با وبلینو اماده پاسخ گویی به شما عزیزان هستیم.
سوالی دارید؟
واحد پشتیبانی وبلینو درخدمت شماست – کلیک کنید