همکاران ما برای کمک به شما آماده هستند.
بدنبال یافتن بهترین افزونه صفحه ساز برای وب سایت خود هستید؟
در این مقاله تیم وبلینو به بررسی 5 افزونه صفحه ساز متفاوت برای طراحی سایت وردپرس می پردازد تا به شما در انتخابتان کمک کند .
همچنین در پایان این مقاله بهترین افزونه صفحه ساز از نظر وبلینو معرفی خواهد شد.
در این مطلب این 5 افزونه صفحه ساز وردپرس در 5 موضوع مورد بررسی قرار می گیرند
برای هریک از موضوعات فوق به افزونه صفحه ساز از 5 نمره امتیاز می دهیم. در آخر مجموع نمرات مشخص کننده بهترین افزونه صفحه ساز می شود.
حال به معرفی ده صفحه ساز وردپرس که قرار است مورد بررسی قرار گیرد می پردازیم برای دسترسی سریع به صفحه ساز مد نظر خود می توانید روی اسم آن کلیک کنید.
بطور رسمی در سال 2016 معرفی شد المنتور یکی از کم سن ترین صفحه ساز های لیست حاضر است.با این وجود بسرعت رکورد بیش از 3،000،000 نصب فعال در وبسایت وردپرس را زد .که آنرا محبوب ترین افزونه صفحه ساز بر اساس آمار سایت وردپرس می سازد .
اما راز این موفقیت رابط کاربری بسیار ساده آن است که براحتی با یک نگاه می توان دریافت چگونه کار می کند .همچنین ظرفیت های طراحی بسیار بالا و ویژگی های قدرتمندی شامل امکان ساخت قالب بطور کامل در این موفقیت دخیل بوده اند.
هرچند که المنتور ابتدا به عنوان صفحه ساز معرفی شد اما امکانات نسخه پرمیوم(پولی) آن به شما امکاناتی فراتر از یک صفحه ساز را می دهد که دوتا از اصلی ترین آنها شامل:
شما می توانید یک قالب کامل را با استفاده از محیط کاربری المنتور بسازید .که شامل هدر ،فوتر،صفحات آرشیو،صفحات پست ،صفحات محصولات و فروشگاه ووکامرس ،قالب های پست ها،و بسیاری بخش های دیگر .
همچنین شما ابزار های اختصاصی برای المنت های معمول در اختیار دارید و می توانید از بخش های مختلف محتوا وارد سایت کنید
با استفاده از رابط کاربری افزونه صفحه ساز المنتور شما می توانید پاپ آپ های متنوعی بسازید و در آنها از ابزار معمول المنتور بدون هیچ محدودیتی استفاده کنید .
این قابلیت به شما امکان ساخت پاپ آپ هایی که در آن از فرم تماس یا لیست ورود به صفحه و یا هر امکان دیگری که در یک برگه می توان اعمال کرد می دهد .
این دو ویژگی یاعث می شود که المنتور یک گام جلوتر از رقبای خود باشد چرا که طراحی قالب یک امکان محبوب است .و ساخت پاپ آپ یک ویژگی منحصر بفرد.
قیمت:نسخه اصلی رایگان که بیشتر امکانات را دارا می باشد،نسخه حرفه ای که حدود 49$ به ازای یک سایت قیمت دارد .البته نسخه پولی این افزونه صفحه ساز را می توانید بصورت رایگان در وبسایت های داخلی پیدا کنید.
رابط کاربری المنتور به دو بخش اصلی تقسیم می شود که بایک بخش سوم با تنظیمات جزئی همراه شده است.
برای مثال در اینجا ما یک المنت متن را داخل سایت قرار می دهیم و شروع به تغییر دادن آن با تایپ کردن می کنیم به همین سادگی!!!
با استفاده از المنتور پرو شما می توانید از همین محیط برای ویرایش سایت قالب و پاپ آپ خود استفاده کنید و علاوه بر این برخی ویژگی ها و ابزار اختصاصی نیز در اختیار شما قرار می گیرد.
در نسخه رایگان صفحه ساز المنتور 28 ابزار را در اختیار شما قرار میدهد همچنین می توانید همهی ابزار های هسته وردپرس را نیز استفاده کنید . نسخه پرو 30 ابزار دیگر به به آن اضافه می کند و در مجموع 58 ابزار در اختیار شما قرار میگیرد
نسخه رایگان همچنین 40 قالب در اختیار شما قرار میدهد که در نسخه پرو این تعداد به صدها قالب می رسد.
قالب ها در دو فرمت دسته بندی می شوند
شما همچنین می توانید طراحی های خودرا به عنوان قالب ذخیره کنید
هنگامی که برروی یک بخش ،ستون ، ابزار کلیک می کنید پنجره سمت راست به شما سه بخش برای طراحی ارائه می دهد .
امکانات موجود در این تب ها بستگی به بخشی که در حال ویرایش آن هستید دارد. اما بطور کلی المنتور به شما امکان ویرایش کوچکترین جزییات در سایت را فراتر از هر صفحه ساز دیگری می دهد .و هرچیز که فکرش را بکنید قابل تغییر است بطوری که تقریبا هر صفحه ای را می توان با المنتور ساخت.
علاوه بر برخی تنظیمات اولیه مانند رنگ ،تصویر پس زمینه و طراحی متن شما می توانید تنظیمات مانند :
را ویرایش کنید.المنتور همچنین قابلیت جاگذاری اختیاری را ایجاد کرده که توسط آن هرچیز را در هر محلی که بخواهید می توانید قرار دهید
این امکانات در المنتور پرو فعال است:
اگر افزونه صفحه ساز المنتور را غیر فعال کنید کد های آن در ادیتور وردپرس باقی می ماند در نتیجه کد هایی که در ادیتور معنی دارند باقی می مانند و تبدیل می شوند و بقیه کد ها هم در صورت فعال شدن مجدد المنتور بصورت قبل بازیابی می شوند
در اینجا بررسی ویژگی های افزونه صفحه ساز المنتور به پایان رسید . اگر به یادگیری المنتور علاقه دارید می توانید . مقاله آموزش المنتور وردپرس بصورت کامل را مطالعه کنید.
این افزونه که در گذشته بانام visual composer شناخته می شد یکی دیگر از افزونه های صفحه ساز بسیار محبوب است .یکی از مهمترین دلایل محبوبیت آن سهم بالای این صفحه ساز در ساخت قالب های آماده است .
با این حال تعداد زیادی از سایت ها از این صفحه ساز استفاده می کنند
قیمت:64$ با این حال نسخه نال شده این افزونه در سایت های داخلی براحتی یافت می شود.
این صفحه ساز هم ویرایشگر فرانت اند و هم بک اند دارد و شما می توانید از ویرایشگر بک اند نیز استفاده کنید
با این حال احتمالا افراد زیادی ویرایشگر فرانت اند را ترجیح می دهند
شما یم امان جدید را اضافه می کنید و با استفاده از یک ویرایشگر بصورت پاپ آپ آنرا ویرایش می کنید هیچگونه سایدبار و یا ویرایش در صفحه ای در کار نیست.
با وجود سختی کار با این ویرایشگر اگر قصد وارد شدن به دنیای طراحی سایت با وردپرس را دارید قطعا نیاز به یادگیری این صفحه ساز پیدا می کنید.
افزونه صفحه ساز wp bakery 39 المان برای ساخت ارئه می دهد به علاوه همه ی المان های وردپرس
این افزونه همچنین 86 قالب ارائه می دهد که برخی تمام صفحه و برخی دیگر تنها بخشی از صفحه هستند. با این حال تعداد قالب های شرکتی که مبتنی بر این افزونه هستند بی شمار است.
در مقایسه با المنتور یا دیگر صفحه ساز ها امکانات طراحی این صفحه ساز تاحدودی محدود است و امکانات موجود نیز به راحتی قابل استفاده نیستند و یا بعضا در عملکرد مشکل دارند
کنترل خوبی بر روی ردیف ها دارید
با این حال امکانات طراحی ابزار ها و المان ها بسیار محدود است
هرچند این مشکل با استفاده از css سفارشی قابل حل است و شما می توانید طرح مورد نظر خودرا با برنامه نویسی ایجاد کنید با این حال اینکار نیازمند دانش برنامه نویسی است
این افزونه صفحه ساز فاقد امکانات خاصی است با این حال یکی از موارد قابل اشاره ابزارک های بسیار زیادی است که به المان های آن بعد از فعال سازی برخی پلاگین ها یا پوسته ها اضافه می شود و حدود 250 المان اضافی به آن افزوده می شود که نسبت به رقبا بی نظیر است
این افزونه صفحه ساز نیز با کد های کوتاه کار می کند که هنگام غیر فعال سازی در صفحه باقی می مانند
دیوی بیلدر یک صفحه ساز پرمیوم است که بسیار محبوب است هر چند که این صفحه ساز بخشی از قالب های دیوی است اما به تنهایی بصورت پلاگین به قالب های دیگر نیز اضافه می شود .
برخلاف پلاگین قبلی دیوی بیلدر به شما اجازه ویرایش محتوا از فرانت اند و همچنین بک اند را می دهد و می توانید از هردو استفاده کنید هرچند احتمالا اکثر کاربران ویرایشگر فرانت اند را ترجیچ می دهند
همچنین دیوی قابلیت ساخت قالب را نیز دارا می باشد که آنرا از این نظر هم ردیف المنتور و بیور بیلدر قرار می دهد .در نتیجه با استفاده از دیوی شما می توانید هدر فوتر و قالب های خودرا ویرایش کنید
قیمت:نسخه رایگان ندارد،شروع مبلغ از 89$ می باشد
محیط بک اند صفحه ساز دیوی بشکل زیر است
با این حال بیشتر اوقات از ادیتور فرانت اند استفاده می کنیم .این افزونه صفحه ساز بدون شک منحصر بفرد است .و بسیاری افراد از کاربا آن لذت می برند
بجای استفاده از هرگونه ساید بار بطور مستقیم همه چیز بصورت پاپ آپ و دکمه های شناور در صفحه فعال می شود برای مثال در تصویر زیر نحوه ی افزودن یک ماژول در این ادیتور را مشاهده می کنید .
همچنین شما میتوانید از ویرایشگر داخل صفحه بطور مستقیم استفاده کنید
تصمیم در مورد اینکه باکدام مدل راحت تر کار می کنید با شماست
افزونه صفحه ساز دیوی دارای 46 ابزار است که می توانید با استفاده از آنها طراحی مورد نظر خودرا بسازید
شما همچنین می توانید به 316 قالب از پیش آماده دسترسی داشته باشید که در 40 دسته بندی مختلف طراحی شده اند توجه داشته باشید که این قالب ها سایت کامل هستند و نه فقط یک برگه طراحی شده.همچنین شما می توانید قالب های خودرا نیز ذخیره کنید
طراحی های شما نیز بصورت پاپ آپ صورت می گیرند هرچند می توانید ویرایشگر را به گوشه صفحه پین کنید .یکی از مهم ترین ویژگی های دیوی مقدار آزادی عملی است که در طراحی به شما می دهد .
با استفاده از سه پنجره شما می توانید به بسیاری از تنظیمات طراحی دسترسی داشته باشید.که شامل تنظیمات حاشیه و فاصله تنظیمات ریسپانسیو و بسیاری تنظیمات دیگر می باشد.
علاوه بر این شما می تواتنید css های سفارشی خودرا در یک المان و یا پیش یا پس از آن اعمال کنید همچنین محیط css دارای امکان حدث کد و همچنین بررسی صحیح بودن آن می باشد .و شما می توانید یک انتخابگر رنگ مشابه زیر بطور مستقیم از ادیتور باز کنید
در کل می توان گفت که در زمینه طراحی افزونه صفحه ساز دیوی هیچگونه کمی و کاستی ندارد
یکی از نقاط ضعف دیوی عملکرد مبتنی بر کد کوتاه آن است بر خلاف ادیتور المنتور که بر اساس کد صفحه را میسازد دیوی از کد های کوتاه استفاده می کند و در نتیجه در صورت غیر فعال شدن تعداد زیادی کد کوتاه بر جای می گذارد
در پایان باید اشاره کرد که با توجه به پولی بودن این افزونه استفاده از آن در سایت های فارسی معمول نمی باشد و احتمال زیاد با آن در قالب های فارسی مواجه نخواهید شد
این افزونه صفحه ساز در سال 2018 معرفی شد .بریزس یکی از جوان ترین صفحه ساز های موجود است اما توسط برنامه نویسان توانمند theme fuse ساخته شده و بسرعت در همین مدت کوتاه حدود 60000 نصب فعال دارد . علاوه بر این این صفحه ساز وردپرس در برخی موارد راه کار های منحصر بفرد خود در طراحی صفحه سایت شمارا دارد .
سازندگان این افزونه صفحه ساز در حال بهبود آن و افزودن ویژگی های جدید به آن می باشند .این صفحه ساز وردپرس در حال حاضر نیز دارای قالب ساز و پاپ اپ ساز می باشد.
قیمت:نسخه پایه رایگان،نسخه پولی 49$
در اصل بریزی یک ویرایشگر فرانت اند است .
برای ساخت صفحه شما ابتدا نیاز به افزودن یک بلوک به صفحه دارید .شما می توانید یک بلوک را از ابتدا باز سازی کنید یا از بلوک های از پیش آماده استفاده کنید
رابط کاربری منحصر به فرد اولین چیزی است که بعد از افزودن المان با آن مواجه می شوید .اگر بخواهید پاپ آپ داشته باشید و یا ساید بار یا هر تغییر دیگری که بخواهید اعمال کنید تفاوتی ندارد همه ی کار ها همانجا برروی ابزارک صورت می گیرند.
تصویر زیر نشانگر این عملکرد منحصر به فرد در افزونه صفحه ساز وردپرس بریزی است
در حال حااضر بریزی حدود 26 ابزارک ارائه می دهد که عدد کمی است اما این افزونه صفحه ساز بسیار کم سن است و احتمالا در زمان کوتاهی بسیار رشد خواهد یافت.
البته باید اشاره کرد که در برخی موارد المان های اضافه ای در اختیار شما قرار می گیرد برای مثال المان منو هنگام ساخت هدر به ابزار ها اضافه می شود
همچنین بریزی دارای 150 بلوک آماده است که می توانید از آنها استفاده کنید .
با توجه به نوع عملکرد صفحه ساز ورد پرس بریزی برخلاف صفحه ساز های دیگر هیچ فرمول ثابتی برای طراحی در این صفحه ساز وجود ندارد .
شما می توانید یک ساید بار را برای انجام تنظیمات فاصله گذاری و ریسپانسیو باز کنید
ویا یک ساختار طراحی کلی برای صفحه تایین کنید و دیگر نیازی به تغییر تنظیمات طراحی تک تک المان ها نمی باشد
با این حال بیشتر مواقع شما از کنترل های داخل صفحه استفاده می کنید که امکانات خوبی در اختیار شما قرار می دهد .
این افزونه صفحه ساز در بیشتر مواقع کد html از خود بجای می گذارد کخه در نتیجه منجر به حفظ طراحی های شما می شود .با این حال مقداری کد css اضافی در طراحی جای می گذارد که کمی ساختار را بهم میریزد و نیاز به مرتب کردن دارد.
این افزونه صفحه ساز مدتی است که در زمینه طراحی سایت وردپرس خوش درخشیده خروجی آن بصورت clean code است و در میان کاربران نهایی و برنامه نویسان محبوب است .و توجه های زیادی را به خود جلب کرده .
همچنین این صفحه ساز افزونه هایی دارد که برای انعطاف بیشتر در طراحی می توانید آنرا فعال کنید برای مثال optional Beaver Builder theme وBeaver Themer extension.
قیمت: نسخه محدود شده رایگان ،قیمت 99$ برای استفاده در سایت های محدود
این افزونه صفحه ساز محیط کاربری منحصر بفردی را ارائه می دهد چرا که دارای ویرایشگر فرانت اند است شما بیشتر کار خودرا در سایدبار انجام می دهید اما این سایدبار تنها هنگامی که روی دکمه بالای صفحه کلیک می کنید فعال می شود.در نتیجه شما همواره نمای اصلی صفحه را می بینید و می توانید بفهمید که صفحه شما چطور بنطر می رسد.
همچنین این صفحه ساز امکان ویرایش متن در صفحه را نیز دارا می باشد و شما می توانید بطور مستقیم متن خودرا در پیش نمایش ویرایش کنید
ویرایش در صفحه با شناور شدن ادیتور کمی سخت است ولی با پین کردن آن می توانید براحتی از این امکان بهره ببرید.
در نسخه رایگان افزونه صفحه ساز بیور بیلدر تنها 6 ابزار را در اختیار شما قرار می دهد .هرچند در کنار آنها می توانید از ابزار های هسته اصلی وردپرس هم استفاده کنید.
در نسخه پرمیوم شما به حدود 30 ابزار دسترسی دارید .در نسخه پرمیوم شما به 56 قالب صفحه دسترسی دارید همچنین می توانید قالب های خودتانرا نیز ذخیره کنید.
برای تغییر طراحی ماژول ها و بخش ها شما دو راه دارید م یتوانید از پنجره پاپ آپ استفاده کنید یا آنرا در گوشه ای پین کنید و از آن استفاده کنید
اینکه ازکدام ویژگی استفاده کنیم بسته به ماژولی دارد که مورد استفاده قرار می دهیم. بطور کلی این افزونه صفحه ساز به شما امکان کنترل کامل نسبت به ابزار هایتان را می دهد .که شامل کنترل مکان ابزارک ها و تنظیمات ریسپانسیو می شود.
یکی از امکانات منحصر به فرد این ادیتور امکان نمایش برخی ابزارک ها به کاربرانی که وارد سایت شده اند در یک صفحه خاص می باشد یعنی فقط کاربرانی که در سایت ثبت نام کرده و لاگین کرده اند آن ابزارک خاص را می بینند.
هرچند این امکانات منحصر بفرد خوب اند اما برای استفاده از آنها باید هزینه پرداخت شود
مشابه المنتور این افزونه صفحه ساز همهی کد هارا برای شما نگه می دارد و در فرمت html باقی می ماند
بطور کلی اینافزونه صفحه ساز بویژه برای سایت های فارسی خیلی پرکاربرد نیست و محدودیت هایی در عملکرد دارد
در انتها باید اشاره کرد که اگر قصد ساخت یک برگه برای سایت خود دارید این شما هستید که افزونه صفحه ساز خودرا انتخاب می کنید اما اگر قصد طراحی سایت با قالب های آماده را دارید این صفحه ساز قالب است که شمارا انتخاب می کند !!!
در عمل با توجه به قالبی که بیشترین همخوانی با سایت هدف شمارا دارد شما به ناچار باید کار با ویرایشگر آنرا بیاموزید در غیر این صورت با استفاده از قالب نا مرتبط و صفحه ساز مناسب باید تمام قالب را از ابتدا بسازید!
توصیه وبلینو برای یاد گیری صفحه ساز ها بدون شک در ابتدا المنتور است و بعد از آن wp bakery برای مورد دوم با این که در لیست فوق موارد با امتیاز و امکانات بیشتر وجود دارد با این حال به عنوان طراح سایت باید این دو را بلد باشید در غیر این صورت بخش عظیمی از قالب های آماده را از دست خواهید داد