همکاران ما برای کمک به شما آماده هستند.
در این مقاله قصد داریم یک آموزش جامع و کامل برای آموزش سی پنل با هم داشته باشیم
همانطور که در مقاله های قبل در مورد هاست سی پنل صبحت کردیم در این مقاله قصد داریم آموزش کار با سی پنل رو با هم ببینیم
در ابتدا برای آموزش کار با سی پنل نیازمند این هستیم یک هاست سی پنل تهیه کنید و دامنه خود را از طریق DNS به اون اتصال بدهیم
برای ورود به هاست سی پنل باید آدرس رو به این صورت وارد کنید
www.weblino.com:2083
www.weblino.com/cpanel
شما بعد از ورود به بخش مدیریت سی پنل با داشبورد اصلی سی پنل مواجه میشید که به صورت کلی الان با هم بررسیشون میکنیم
در این قسمت همانطور که از اسمش معلومه در مورد کار با فایل های موجود در هاست سر و کار داریم
که شامل بخش های زیر می باشد.
حالا با هم یک توضیح کلی در مورد هر کدوم از این امکانات رو براتون میگم
در این قسمت شما میتوانید تمام نیاز های خود، برای کار با فایل ها در هاست سی پنل خود دراید رو از این قسمت بهش دسترسی پیدا کنید و تغییرات مورد نظر خود را اعمال نمایید.
در این قسمت شما میتوانید تغییراتی بر روی تمام تصاویر موجود در هاست خود بدهید که تغییرات شامل موارد زیر می باشد.
برای محافظت از بعضی از فایل موجود در دایرکتوری هاست خود می توانید نام کاربری و کلمه عبور تعریف کنید که وقتی شخصی میخواهد این دایرکتوری های در مرورگر خود باز کنند ازشون نام کاربری و کلمه عبور درخواست شود و در صورتی که اطلاعات را نداشته باشند نمیتواند این دایرکتوری هارو ببیند.
در این قسمت شما میتوانید فضاهای موجود و فضاهای استفاده شده در هاست خود را بررسی کنید و همچنی میزان فضای استفاده شده بانک اطلاعاتی خود را ببیند و میزان حجم اشغالی توسط ایمیل ها هاست خود را هم مورد بررسی قرار دهید
در این قسمت شما می توانید دسترسی های جدید برای کار با پنل وردپرس برای افراد دیگر بسازید و که بتواند با پنل سی پنل با نام کاربری و کلمه عبور خود کار کنند
حساب اف تی پی این امکان رو در اختیار شما میزاره که بتونید اکانت های اف تی پی با دسترسی ها جدا و هم چنین قابلیت تعریف کردن دایرکتوری ها مخصوص را در اختیار بقیه افراد قرار دهید.
در این قسمت شما میتوانید با مانیتور کردن افرادی که دسترسی به اف تی پی هاست شما رو دارند و احتمالا سعی در خرابکاری در هاست شما رو دارند در این قسمت نشست آنها رو باطل کنید و اجازه استفاده دوباره از FTP رو در اختیارشون نزارید.
در این قسمت بخش شما میتوایند نسب به تهیه بک آپ از هاست خودتون اقدام کنید و با توجه به نیاز های خود از هاست خودتون نسخه پشتیبانی تهیه نمایید.
در این قسمت این امکان رو در اختیار شما قرار میدهد که هم بک اپ از وب سایت خود تهیه نمایید هم بتوانید بک آپ قبلی خود را بر روی هاست برگردانید.
شما می توانید از مخزن های گیت استفاده کنید و شما می توانید از گیت برای مدیریت و حفظ مجموعه از پروندها و مشاهده تغییرات فایل های خود مطلع شوید و از ویژگی چند ویرایشگری یا کنترل ورژن استفاده نمایید.
در این قسمت همون طور که اسمش پیدا شما با قسمت بانک اطلاعتی سی پنل سر و کار داریم حالا با هم ببینیم چه ویژگی های رو دارد.
در این قسمت شما به محیط phpMyAdmin هدایت می شوید و میتوانید از امکانات موجود در phpMyAdmin استفاده نمایید.
در این قسمت شما میتوانید بانک های اطلاعاتی ها خود رو مدیریت کنید دیتابیس جدید بسازید و مدیریت کنید و یوزر بانک اطلاعاتی بسازید و مدیریتش کنید و میتوانید بانک اطلاعاتی و یوزر بانک اطلاعاتی رو بهم اتصال بدهید
در این قسمت یک پرورسه راحت برای ساخت بانک اطلاعاتی و یوزر موجود رو به صورت مرحله ای ساخته می شود و می توانید از قسمت phpMyAdmin مدیریتش کنید.
شما در این قسمت میتوانید اجازه دهید نرم افزارهای و یا سایت از طریق دامنه یا آی پی به بانک اطلاعاتی شما اتصال پیدا کنند و کارهای مربوطه را انجام دهد.
در این قسمت امکانات مربوط به بخش دامنه رو در اختیار شما قرار میدهد که الان با هم بررسیش میکنیم
این قسمت در ورژن جدید سی پنل اضافه گردیده است که این امکان رو به افرادی که هاست سی پنل خریده این اجازه رو میده که بتواند سایت خیلی ساده رو برای خودشون به سادگی بسازند و خوده کمپانی سی پنل این ویژگی رو به صورت آزمایشی اضافه کرده است.
در این قسمت شما می توانید دامنه های خود را مدیریت کنید و یا دامنه جدید اضافه کنید
در این قسمت شما میتوانید دامنه های به غیر دامنه اصلی خود را اضافه و مدیریت کنید
در این قسمت شما میتوانید به حد نیاز خود ساب دومین ها مورد نظر خود را ایجاد کنید به طور مثال : www.host.weblino.com
قسمت Aliases یا معمولا به شکل Park Domain شناخته می شود شما به طور مثال دوتا دامنه به شکل های www.weblino.ir و www.weblino.com را دارید و برای اینکه هر دو دامنه در دسترس باشند و یک محتوا رو نمایش بدهند می تواند آنها را پارک کنید
در این قسمت شما می توانید قسمت های مختلف از دامنه خود را به جاهای دیگر انتقال بدهید به طور مثال از آدرس weblino.com/host به آدرس weblino.com/host2 انتقال پیدا کند.
این قسمت برای اضافه کردن record های جدید برای DNS مربوط به دامنه شما می باشد.
در این قسمت امکانات مورد نیاز مدیریت ایمیل ها در اختیار شما قرار میگیرد.
در این قسمت شما میتوانید تمامی ایمیل های خود را مدیریت کنید ایمیل جدید بسازید و کلمه عبور ایمیل های خود را تغییر دهید حجم ایمیل های را کنترل کنید. و همچنی به ایمیل ها خود دسترسی پیدا کنید.
در این قسمت این امکان به شما داده می شود که از هر ایمیل ارسالی به ایمیل مورد نظر یک کپی از اون ایمیل به یک آدرس دیگه ارسال بشه برای مثال
Info@weblino.com یک کپی هم به ایمیل host@weblino.com هم ارسال شود.
در این قسمت میتوانید تنظیمات مربوط به ایمیل ها ورودی به یک مسیر خاص مدیریت کنید.
در این قسمت شما می توانید یک قالب ایمیل پیشفرض تعریف کنید و در صورتی که ایمیل برای شما ارسال گردید این جواب برای ارسال کننده ایمیل ارسال شود.
اگر ایمیل برای دامنه شما به آدرس اشتباهی یا ایمیل که وجود ندارد ارسال شود در ایمیل پیشفرض قرار بگیرد.
این قسمت به شما اجازه میدهد که از یک ایمیل به چندین ایمیل دیگه ایمیل ارسال کنید.
از این قسمت میتونید ایمیل ارسالی رو بررسی کنید که بدونید به مقصد رسیده و چه وضعیت دارد.
در این قسمت می توانید یک سری فیلتر ها برای ایمیل های تعریف کنید که از دریافت اونها جلوگیری کند برای مثال می توانید تعریف کنید اگر در متن ایمیل شما کلمه تبلیغات بود دریافت نکنه یا مثلا از ادرس email@sample.com ایمیل دریافت نکنه
در این قسمت هم کاملا بر اساس Global Email Filter عمل میکنه ولی با این تفاوت که بر روی یک ایمیل تغییرات اعمال میشود.
این قسمت برای حفظ امینت ایمیل های دریافتی می باشد که شما می توانید با احراز هویت ارسال کننده ایمیل از دریافت ایمیل های اسپم و مخرب تا حدی جلوگیری کنید.
این قسمت برای افراد یا ارگان های که تعداد ایمیل زیادی باید ساخته بشود یا فورارد شوند میتواند در فرمت csv و xlx اطلاعات مربوط را در این قسمت بارگذاری کنند.
شما می توانید با این ویژگی ایمیل های اسپم را شناسایی کنید و در یک پوشه جدا قرار دهید.
شما باز از طریق این ویژگی میتوانید ایمیل های خود با یک کلید عمومی رمز نگاری کنید و ارسال نمایید و شخص دریافت کننده نیز باید این کلید عمومی را داشته باشد تا متن ایمیل شما را بتواند بخواند.
این قسمت برای کاهش ایمیل های اسپم و مخرب توسط هکر ها ارسال می شود مورد استفاده قرار میگیرد.
Calendars and Contacts تنظیماتی است که در سی پنل انجام میدهید و مشخصات اطلاعات اتصال به CalDAV و CardDAV را دیافت می نمایید.
این قسمت برای مانیتور کردن حجم و تعداد ایمیل های هر اکانت مورد استفاده قرار میگردد.