همکاران ما برای کمک به شما آماده هستند.
در این مقاله قصد داریم نحوه انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست رو بهتون آموزش بدیم. و سعی بر این هست که انتقال به هاست سی پنل رو بهتون آموزش بدیم، چون اغلب هاستینگ ها هاست سی پنل رو ارائه میدن. علت این کار بیشتر بخاطر محیط کاری راحت تر سی پنل نسبت به دیگر هاست ها می باشد.
یکی از راه هایی که سبب میشه سرعت طراحی سایت ما بالا بره ، طراحی سایت روی بستر لوکال هاست می باشد. که به طور معمول ما از زمپ و ومپ برای ویندوز و از ممپ برای مک استفاده می کنیم.وقتی که طراحی سایت ما به اتمام رسید نوبت به این میرسه که انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست رو انجام بدیم.
شما می توانید به دو روش این کار را انجام بدید:
یکی از روش های جذاب و تقریبا ساده استفاده از افزونه Duplicator می باشد. بعد از نصب افزونه داپلیکیتور روی دکمه packeges کلیک کنید و بعد آن روی دکمه create new کلیک نمایید.
بعد از این مرحله با صفحه زیر روبرو می شوید که بایستی همه گزینه در حالت Good قرار گرفته باشد. در صورتی که همه گزینه درست بودند بروی دکمه Build کلیک نمایید.
این مرحله ممکن است چند ثانیه زمان ببرد . پس از پایان این مرحله پنجره زیر ظاهر می شود که باید رو دکمه one-click Download کلیک کنید تا هر دو فایل را دانلود کنید.
برای انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست فایل Archive یک کپی کامل از وب سایت وردپرسی شما می باشد. این فایل شامل تمام فایل های وردپرس از قبیل تصاویر، آپلودها، تم ها، پلاگین ها و پشتیبانی از دیتابیس وردپرس می باشد. فایل installer یک اسکریپت است که انتقال را با باز کردن فایل آرشیو به صورت خودکار انجام می دهد.
برای اینکه بخواهیم وب سایت را از لوکال به هاست خودمون انتقال بدیم بایستی یک دیتابیس برای هاست خودمون بسازیم . اگر از قبل این کار را کرده باشید دیگر لازم به ساخت دیتابیس نیست.
در اسلاید بعد یک فیلد برای ایجاد دیتابیس خواهید دید. داخل فضای خالی جمله create database نام دیتابیس خود را وارد نمایید.
اکنون شما یک دیتابیس جدید ساخته اید. بعد از ساخت دیتابیس نوبت به ساخت نام کاربری و رمز عبور می رسد. برای این کار به بخش create user کلیک کنید.
در مرحله بعد نوبت به Add کردن دیتابیس و نام کاربری باهم می باشد.
پایگاه داده ما آماده هست . توجه داشته باشید که نام کاربری و دیتابیس را به صورت save درجایی داشته باشید. شما در مراحل بعدی به آن ها نیاز دارید.
الان زمان آپلود کردن فایل آرشیو و فایل نصبی داخل سی پنل هاست می باشد. ابتدا باید با استفاده از سرویس گیرنده FTP به هاست خودتون متصل شوید. باید اطمینان حاصل کنیم که پوشه root ما خالی می باشد. عموما پوشه root شما در آدرس home/ public_html / folder است. برخی از شرکت های میزبانی هاست به طور خودکار وردپرس را هنگام نام نویسی نصب می کنند. اگر فایل های وردپرس وجود دارد، پس شما باید آنها را حذف کنید. پس از آن، می توانید فایل های بایگانی و نصب کننده را از Duplicator به دایرکتوری root خالی خود آپلود کنید.
پس از آپلود فایل ها باید از URL زیر در مرورگر خود دیدن کنید.
https://weblino.com/installer.php
بعد از نوشتن آدرس بالا با صفحه زیر برخورد می کنید.
بعد از مشاهده صفحه روی گزینه next بزنید و درصفحه بعد از شما نام دیتابیس و نام کاربری را میخواهد.
بعد از وارد کردن اطلاعات مورد نظر روی دکمه Next بزنید.
در حال حاضر پشتیبان دیتابیس وردپرس خود را از بایگانی به دیتابیس جدید خود وارد می کند.بعد از آن از شما می پرسد که آدرس سایت یا مسیر را به روز کند یا نه. هر چیزی را تغییر دهید از آنجا که آن را به طور خودکار آدرس سایت شما را پیدا می کند و مسیر آن را متوجه می شود.
برای ادامه روند انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست به روی دکمه next کلیک کنید.
داپلیکیتور اکنون انتقال را پایان خواهد داد و صفحه موفقیت را به شما نشون خواهد داد. اکنون بایستی روی دکمه Admin Login کلیک کنید تا قسمت مدیریت وردپرس را در هاست خود وارد کنید.
هنگامی شما وارد هاست خود شدید داپلیکیتور به طور خودکار فایل های نصبی را پاک میکند. شما با موفقیت وردپرس را از لوکال به هاست خود منتقل کرده اید.
برای انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست زمانی به علل مختلف امکان دارد روش اول برای شما به درستی عمل نکند. یا روش اول براتون اجراش سخت باشد، ناگزیر باید از روش دستی استفاده نماییم.
به منظور انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست اصلی باید موارد زیر را داشته باشیم.
اول اینکه یک سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس و شما به کل محتوای آن دسترسی داشته باشید.
دوم اینکه یک دامین و یک هاست لینوکسی داشته باشین. اگر هاست و دامین ندارین میتونید با مراجعه به صفحه اصلی وب سایت وبلینو از تعرفه ها و امکانات ما با خبر بشید.
و مثل حالت قبلی باز هم دسترسی FTP برای انتقال محتوای وب سایت محلیتان به هاست اصلی داشته باشید. در ادامه مراحل را به همراه هم اموزش میبینیم.
به قسمت phpmyadmin رفته و انتقال وردپرس از لوکال هاست به هاست را برون ریزی میکنیم.
برای این کار به آدرس http://localhost/phpmyadmin روید و بعد از انتخاب دیتابیس مورد نظر روی Export طبق تصویر کلیک کنید.
بعد از کلیک روی گزینهی “Export” پنجره ای مطابق زیر باز میشود.
در قسمت Export Method به شما دو روش برای برونبری پایگاه داده نشان داده شده است.
Quick: با انتخاب این گزینه میتوانید خیلی سریع اطلاعات دیتابیس را ذخیره کنید.
Custom: با انتخاب این گزینه میتوانید اطلاعات دیتابیس را برای برونریزی سفارشیسازی کنید. مثلا چه قسمتهایی از دیتابیس در فایل دانلود شود.
ما توصیه میکنیم از گزینه اول (Quick) استفاده کنید. سپس روی گزینه go کلیک کنید.
در این مرحله بایستی فایل های دانلود شده از لوکال هاست را از طریق ftp روی هاست اصلی بارگزاری نمایید. برای این کار میتونیم از دو نرم افزار filezilla و cute ftp استفاده کرد که ما دراین مقاله از نرم افزار filezilla استفاده میکنیم.
برای اینکه بتوانیم این کار را انجام بدیم بایستی اطلاعاتی از قبیل آدرس ftp ، نام کاربری ، گذرواژه ، پورت اتصال را داشته باشیم . برای دسترسی به این اطلاعات میتونیم به قسمت ftp account هاست خود بروید.
برای انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست اگر نمیتوانید با نرم افزارهای نام برده شده به خوبی کار بکنید میتونید فایل های وردپرس را به صورت دستی در سی پنل آپلود کنید. و بایستی فایل های بارگزاری شده در پوشه public_html قرار بگیرد.
در این قسمت باید یک دیتابیس در هاست خود ایجاد کنیم. در اینجا به شما نحوه ساخت دیتابیس در cpanel را آموزش خواهیم داد.
وارد داشبورد خود در سی پنل شوید. روی گزینه mysql database مطابق تصویر بالا کلیک نمایید.
در قسمت new database یک نام برای دیتابیس خود انتخاب نمایید و بعد از آن روی گزینه create database کلیک نمایید.
در مرحله بعد داخل همین صفحه در قسمت MySQL Users یک کاربر جدید ایجاد نمایید.
مرحله بعد اضافه کردن نام کاربری به دیتابیس می باشد.
بعد از add کردن نام کاربری و دیتابیس باهم صفحه ایی مطابق تصویر زیر باز می شود که با زدن بر روی گزینه ALL PRIVILEGES همه تیک های موارد زیر آن را می زنیم .و سپس گزینه make changes را میزنیم.
در این اینجا کار ما برای ساخت دیتابیس و نام کاربری تمام شده و عملیات درون ریزی اطلاعات دیتا بیس در هاست شروع میشود.
در این مرحله باید دیتابیسی که در مراحل بالا برون بری کرده بودیم را در هاست اصلی درون ریزی کنیم که باید به داشبورد سی پنل خود رفته و در قسمت phpmyadmin روی گزینه import کلیک کرده و روی دکمه choose file کلیک میکنیم. و فایل مورد نظر را آپلود میکنیم.
در این مرحله باید آدرس اینترنتی سایت را پایگاه داده خود تغییر دهیدتا وردپرس روی هاست اصلی ارتباط برقرار کند.
برای این منظور روی گزینه wp_options کلیک میکنیم و مطابق تصویر زیر روی گزینه edit کلیک میکنیم.
بعد از کلیک کردن گزینه ادیت یک پنجره مطابق تصویر زیر باز می شود و در قسمت option_value آدرس لوکاب هاست خود را می بینید که بادقت آدرس سایت اصلی خود را در این جعبه وارد نماییدو به عنوان مثال : https://weblino.com . سپس روی گزینه go کلیک نمایید.
همین کار را بار دیگر برای Home نیز تکرار کنید. با کلیک روی Edit در قسمت Home و وارد کردن آدرس سایت به صورت صحیح و فشردن دکمهی Go به این کار خاتمه دهید. در آخر شما باید چیزی شبیه به تصویر داشته باشید.
بعد از وارد کردن دیتابیس و انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست اصلی زمان پیکربندی وردپرس می رسد. و اگر در حال حاضر اگر وارد ادرس سایت بشوید با ارور دیتابیس موجه میشوید. برای رفع این مشکل باید فایل wp-confige.php را که در پوشه وردپرس قرار دارد دانلود کرده و نام دیتابیس ، نام کاربری و رمز عبور که در مرحله سوم ایجاد کرده بودیم در آن وارد می کنیم.
در پایان فایل مورد نظر را ذخیره می نماییم.
برای انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست در مرحله بعد ، باید به پیشخوان وردپرس خود وارد شوید و به تنظیمات عمومی بروید. بدون تغییر چیزی ، به پایین بروید و روی دکمه Save Changes کلیک کنید. این امر باعث می شود URLسایت در هر جای دیگری که لازم باشد اصلاح شود. پس از آن به تنظیمات پیوندهای یکتا بروید و روی گزینه Save Changes کلیک کنید تا اطمینان حاصل شود که همه پیوندهای پست خوب کار میکنند.
انتقال سایت وردپرس از لوکال به هاست همیشه با پیوند شکسته ما را مواجه می کند.
ما میتوانیم تکه کد زیر را در SQL ایجاد کنیم تا آدرس ها تغییر کند.
UPDATE wp_posts SET post_content = REPLACE(post_content, ‘localhost/test/’, ‘www.weblino.com/’);
مطابق تصویر زیر