همکاران ما برای کمک به شما آماده هستند.
امروز قرار است درمورد طراحی سایت با وردپرس صحبت کنیم. همانطور که همواره در مقالات مجله آموزشی وبلینو تاکید داشتیم ، یک وبسایت مناسب علاوه بر اینکه به شما کمک میکند تا محصولات خود را در آن به صورت مجازی برای مشتریان خود در دسترس قرار دهید، باعث افزایش اعتبار شما بین مشتریان نیز میگردد که طبیعتا حاصل اصلی این اتفاق رشد کسب و کار و افزایش مشتریان شماست.
اما امروز قصد داریم تا به جای اینکه همانند دیگر مقالات درمورد طراحی وب صحبت کنیم درباره طراحی سایت با وردپرس هم صحبت خواهیم کرد. سوالی که شاید خیلی از شما داشته باشید و تا به حال پاسخ دقیقی بابت آن نگرفته باشید. اساسا چرا وردپرس؟ طراحی سایت با وردپرس مزایا و معایبی دارد که باید آن را بررسی کنیم.
من مهراد مظاهری هستم و این یکی دیگر از مقالات تیم طراحی سایت وبلینو می باشد. پس همراه ما باشید تا در ابتدا این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم.
اگر بخواهیم به سوال اولی که در مقاله مطرح کرده ایم پاسخ دهیم ، پاسخ روشن این است که با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس شما می توانید طراحی وبسایت را به شیوه راحت تری انجام دهید. در این حالت دیگر آن چنان نگران موضوعات فنی نخواهید بود و بیش از هرچیزی می توانید به ایده پردازی برای کسب و کار خود فکر کنید. به این ترتیب دیگر لازم نیست زمان خیلی زیادی را صرف نحوه و فرآیند های فنی مدیریت وبسایت خود کنید.
صرفا کافیست تعدادی اصول را فراگرفته و بعد از آن اقدام به طراحی سایت خود با استفاده از این اصول نمایید. بقیه کارهارا خود وردپرس برای شما انجام خواهد داد.
برای آنکه یک وبسایت وردپرسی طراحی کنید لازم است در ابتدا وردپرس را برروی سایت خود نصب نمایید. اما قبل از آنکه بخواهیم درمورد نصب وردپرس صحبت کنیم به شما توصیه می کنیم تا یک هاست وردپرس مناسب تهیه کنید. این شاید اولین پیش نیاز برای ورود به دنیای طراحی سایت با وردپرس باشد.
ما قصد داریم با آموزش ساخت سایت در وردپرس همراه شما شویم. برای این منظور لازم است در ابتدا وردپرس را از سایت مرجع وردپرس و یا سایت پشتیبانی فارسی وردپرس دانلود نمایید.
اگر از مشترکین سیستم هاستینگ وردپرس وبلینو باشید می دانید که ما از کنترل پنل سی پنل برای مدیریت هاست های خود استفاده می کنیم بنابراین وقتی وارد کنترل پنل سی پنل سایت خود بشوید و برروی گزینه File Manager کلیک کنید این تصویر را مشاهده می کنید.
اینجا جاییست که می بایست محتوای خود را آپلود کنید. بسته فشرده شده ای که از سایت وردپرس دانلود کرده اید را در همینجا آپلود کنید و سپس فایل فشرده را از حالت کمپرس شده خارج نمایید. در این مرحله تمامی فایلهای وردپرس فارسی برروی فضای هاست شما قرار می گیرد. حال نوبت به نصب وردپرس رسیده است.
در این مرحله باید آدرس سایت خود را وارد نمایید. در صورتی که وردپرس برروی هاست شما نصب نشده باشد به صورت خودکار به صفحه نصاب وردپرس خواهید رفت. صفحه ای که در ابتدا زبان مورد نظر شما را سوال می کند.
در صفحه ای که مشاهده می نمایید، زبان فارسی را انتخاب نمایید و بر روی دکمه ادامه کلیک نمایید. توجه داشته باشید، زبانی که انتخاب می کنید، زبان اصلی سایت خواهد بود و تنظیمات سایت از این به بعد به صورت فارسی نمایش داده می شود و سایت از راست به چپ مرتب خواهد شد.
در مرحله بعدی از شما اطلاعات پایگاه داده (database)، نام کاربری و کلمه عبوری که در پایگاه داده ساخته اید را می خواهد. اگر در ساخت پایگاه داده در Cpanel مشکل دارید آموزش ساخت پایگاه داده در cpanel که عنوان یکی دیگر از مقالات آینده مجله آموزشی وبلینو می باشد را دنبال نمایید. اما اگر پایگاه داده را به درستی ساخته باشید به صفحه نهایی منتقل خواهید شد که در آن مشخصات سایت را وارد کرده و وردپرس به سادگی نصب خود را به اتمام می رساند.
بعد از اتمام آموزش نصب وردپرس، با وارد کردن آدرس سایتتان در مرورگر، وارد سایت وردپرسی خواهید شد. به همین سادگی، شما سایت وردپرسی خود را ساختید. برای دسترسی به صفحه ادمین، بعد از زدن آدرس سایت عبارت “wp-admin/” یا “admin/” را وارد نمایید.
همانطور که گفته شد وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا CMS است که برای طراحی و ایجاد وبسایتها و صفحات وب ساخته شدهاست.
وردپرس در ابتدا به دلیل امکانات خوبی که داشت فقط برای وبلاگنویسی استفاده میشد اما بهتدریج با پیشرفت این سیستم از آن برای تولید سایتها نیز استفاده گردید. وردپرس به زبان php نوشته شده است و قابلیت پشتیبانی از MySQL را نیز دارد. این سیستم که رایگان است در سال 2003 در ادامهی پروژهی b2 blog شکل گرفت و توسط مت مولنوگ توسعه یافت و اولین باز کریستین اسلک آن را نامگذاری کرد.
جالب است بدانید که طبق آمار W3Tech امروزه بیش از 76میلیون سایت در جهان با استفاده از وردپرس توسعه یافتهاند.
هدف اصلی ورود به فضای مجازی، ایجاد فضایی است که بتوان در آن با مشتری به صورت غیرحضوری ارتباط برقرار کرد.
لازمهی این فضا وجود پایگاه دادهای از محصولات و خدمات است که بهترین گزینه برای آن تولید وبسایت است. شرکتهای تجاری در سراسر ایران و جهان نیز از این قاعده مستثنا نیستند و بدون شک برای توسعهی فعالیت خود در همهی زمینهها نیاز به سایت دارند
اما چه سایتی برای کسب و کار شما مناسب است؟ از نظر ما در وبلینو تیم مهمترین مسئلهای که هر شرکت تجاری برای ساخت سایت درگیر آن میشود این است که چگونه سایتی باکیفیت، حرفهای، مشتری پسند،کم هزینه و در مدت زمان کم ایجاد کرد؟ این ویژگیها همان ویژگیهایی است که وردپرس در اختیار شرکتهای تجاری قرار میدهد و آنها را وادار به استفاده از سایتهای وردپرسی میکند.
ما در تیم طراحی وب با وبلینو سایت های وردپرسی را با هزینه ای مقرون به صرفه و کیفیتی بالا در اختیار صاحبین کسب و کارها قرار می دهیم.
قطعا جواب ما به این سوال بله است. طراحی سایت با قالب آماده بسیار به صرفه است و در کوتاه ترین زمان به برند تجاری شما یک هویت می دهد لذا استفاده از سایت های وردپرسی در این مقطع که کسب و کارها به فضای آنلاین بیش از پیش نیاز دارند امری غیر قابل انکار می باشد.
ما در تیم طراحی وبسایت وبلینو آماده هستیم تا در زمینه طراحی سایت و اپلیکیشن با شما و تیم تجاری تان همکاری داشته باشیم. به همین منظور از شما دعوت می کنیم تا اگر صاحب یک کسب و کار هستید از صفحه خدمات ما دیدن فرمایید.
اگر این مقاله مورد توجه شما قرار گرفته است خواهشمندیم تا با نظرات سازنده خود مارا در ادامه این مسیر یاری نمایید.